Fedezze fel a legkedvezőbb járatokat

Kazahsztán Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület

Szállás Kazahsztán Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület


Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület a Kazahsztán középső részén található, és a világ egyik legfontosabb vadon élő madárvonulási helyének számít. Ezen a területen mintegy 300 fajta madár él, köztük olyan ritka fajok, mint a sivatagi strucc, a fekete gólya és a sivatagi lúd. Emellett itt találhatóak a világ legnagyobb populációi például a kaszatkai vadló, az eurázsiai hiúz és az aranysakál közül.

Azonban a terület hírnevét nem csak a madaraknak köszönheti, hanem az itt található szálláshelyeknek is. A térségben található növények és állatok megőrzése érdekében az embereknek olyan szállásokat kellett kialakítaniuk, amelyek környezetbaráttá váltak.

Az egyik legnépszerűbb szállás a területen a Nomad Eco Camp. Ez a sátor alapú szálláshely a természetvédelmi terület közepén található, és nyújtja a lehetőséget a látogatóknak, hogy közelebb kerüljenek a természethez. A sátrakban ágy, ágynemű és párnák találhatóak, valamint hozzáférhetőek a közösségi terek is, például az étkező és a közös zuhanyzó.

A Nomad Eco Camp-ban az ételek helyi termékekből készülnek, és gyakran a kazahsztáni hagyományos ételekkel ismerkedhetnek meg a látogatók. Emellett a Nomad Eco Camp szervezi a madármegfigyelő túrákat a környékbeli területeken.

Egy másik szálláshely a Kazahsztán Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Területen a Royal Tulip Kenderli Resort. Ez a luxus szálloda a területen kívül található, de kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a látogatók a természetvédelmi területen történő kirándulásaik után pihenjenek egyet. A szobák hatalmasak, jól felszereltek és kényelmesek. Az ingatlan kínál számos szolgáltatást asztali tenisz, fitneszközpont, spa, szauna és szabadtéri medence is található.

A Royal Tulip Kenderli Resort étterme a helyi és nemzetközi ételeket kínálja, amelyeket az étterem által foglalkoztatott szakácsok készítenek. A szálloda lehetőséget kínál a vendégeknek, hogy részt vegyenek a terület madármegfigyelő túráin is.

Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület szálláslehetőségei egy ideális lehetőséget kínálnak azoknak, akik közelebbről szeretnék megismerni a természet szépségét és élővilágát. A szálláshelyek kiváló lehetőséget kínálnak a környék megismerésére, és az ottani életmód megismerésére. Egy látogatás biztosan felejthetetlen élményt nyújt mindenki számára.


Repülőjegy Kazahsztán Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület


Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület Kazahsztánban található, és a világ egyik legnagyobb szárazföldi tájegységeinek részét képezi. A terület egyedülálló élővilágával és különleges látványosságaival vonzza az utazókat. Azonban az utazóknak, akik Kazahsztánba látogatnak, fontos tudniuk a repülőjegyek árait a területre.

A Kazahsztánba utazók jellemzően a fővárosra, Nur-Szultanba (korábban Astana), repülnek, majd onnan továbbutaznak Korgalzhynba. A repülőjegyek árai függenek a reptéri indulási ponttól, az időponttól és a légitársaságtól. Általában a repülőjegy árai magasabbak a nyári hónapokban, és olcsóbbak az őszi-téli időszakban. A legjobb idő, hogy olcsó repülőjegyeket találjon, ha előre tervezi az utazást, és a beszerzési időszak előtt több hónappal foglalja le a jegyeket.

Azok számára, akiknek korlátozott a költségvetése, az Air Astana kazah légitársaság az egyik legjobb lehetőség repülőjegyekre. Az Air Astana a legnagyobb és legmegbízhatóbb légitársaság Kazahsztánban, és számos célállomást szolgál ki nemzetközi szinten is. Az utasok élvezhetik a kifinomult szolgáltatásokat, mint például a szórakoztató rendszert, az üdítőket és az ételeket.

Az Astana Kazahstan Intercontinental Airport a legközelebbi repülőtér Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Területhez. A repülőtér az nemzetközi szinten is szolgáltat, és a turisták nem csak Kazahsztánban, hanem Európa, Ázsia és Afrika számos országába is továbbutazhatnak onnan.

Az utazóknak fontos odafigyelniük, hogy milyen időpontban foglalják le a repülőjegyeket, és milyen csomagolási előírásokat kell betartaniuk. Kazahsztán télies éghajlata miatt az utazóknak meg kell gondolniuk az öltözködésüket, és javasolt hozni mindenruhafélét - a közepes meleg és a sarkvidéki hideg időjárási körülményeknek megfelelően.

Az utazás a Korgalzhyn állami Természetvédelmi Területre kellemes élmény lehet bárki számára, aki élvezi a természeti szépségeket, és a vadvilággal való együttélést. Azonban az utazás előkészítésekor fontos részletesen tájékozódni a repülőjegyekről és a szükséges dokumentumokról, hogy a lehető legkellemesebb és érdekesebb utazási élményben legyen részünk.


Gyakran ismételt kérdések és válaszok Kazahsztán Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület


1. Mikor van a legjobb idő látogatni Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Területet?

A legjobb idő a látogatásra az év nagy részében áprilistól októberig van.

2. Hogyan juthatok el Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Területre?

Lehet bérelni autót vagy taxit Astanából, és a területre vezető út közel áll a városhoz.

3. Van-e belépőjegy a területre?

Igen, van belépőjegy. Az ár függ az időtartamtól és az látogatók számától.

4. Milyen állatok és növények élnek a területen?

A területen sokféle állat található, mint például a hattyúk, ritka madarak, antilopok, varjak és egerek, valamint a sas, rétisas, karvaly és a gyurgyalag. A területen található növények közül a tölgy, szil és a fűzfák dominálnak.

5. Mit tehetek a területen?

A területen lehet túrázni, kerékpározni, horgászni, madármegfigyelni, és vadászni. Azonban a vadászat csak az engedéllyel rendelkezőknek engedélyezett.

6. Milyen szálláslehetőségek vannak a területen?

A területen található kempinghelyek és szállodák.

7. Hogyan tarthatom tiszteletben a természetet látogatásom során?

Kérjük, tartsa tiszteletben a területet, ne szemeteljen, ne dohányozzon, és kerülje a vadállatok zavarását. Használjon újrahasznosító palackot, és ne hagyja maga után a szemétet.


Időjárás Kazahsztán Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület


Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület Kazahsztán közepén található, és több mint 300 000 hektár területet foglal magába. Ez a terület a Kazahsztáni madárvonulás egyik legfontosabb állomása, és a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű természetvédelmi területe.

Az időjárási viszonyok Kazahsztánban változatosak lehetnek. Az ország lakossága a kontinentális éghajlatnak vannak kitéve, azaz a téli hónapok rendkívül hidegek lehetnek, míg a nyári hónapok forróak és szárazak.

Korgalzhynban a téli hónapok hőmérséklete általában -15 és -20 fok között van. A nyári hónapokban viszont a hőmérséklet 30-35 fok körül mozog, bár a területen a szél erősen fúj, így ez enyhítheti a forróságot.

A területnek két évszaka van, az egyik az esős évszak, a másik pedig a száraz évszak. Az esős évszak októbertől áprilisig terjed, míg a száraz évszak májustól szeptemberig tart. Az esős időszakban a terület jelentős mennyiségű csapadékot kap, míg a száraz időszakban a terület rendkívül száraz lehet. Az átlagos évi csapadékmennyiség Korgalzhynban kb. 300-400 mm.

A természetvédelmi területen tallható tengerszint feletti magasság általában 200-300 méter között van, és az éghajlati viszonyok közötti eltérések nagyobbak lehetnek, mint az alacsonyabb területeken. Ez azt jelenti, hogy a hőmérsékleti ingadozások nagyobbak lehetnek, mint például a kazahsztáni átlagok.

Az időjárási viszonyoknak jelentős hatásuk van az állatvilágra és növényvilágra. A területen található vizenyős területek számos madárfaj számára jelentenek védett életteret, amikor a madarak átvonulnak a téli hónapokban. Az időjárás drámai hatást gyakorol a terület növényvilágára is, mivel a száraz időszakokban általában a területen található növények egy része elszárad, míg az esős időszakban talán túl sok víz miatt a területen található növények megfulladhatnak.

Összességében elmondható, hogy a Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület időjárási viszonyai változatosak lehetnek és jelentős hatással vannak a terület zoológiai és botanikai életére. A terület időjárásával kapcsolatos adatok fontosak lehetnek azok számára, akik érdeklődnek a természet védelmével és megfelelő felügyeletével kapcsolatos kérdések iránt.


Ünnep Kazahsztán Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület


Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület egy igazi kincs Kazahsztánban. Ez a helyszín nemcsak a vadvilágra vonatkozóan kínál rejtélyeket, hanem a természet szépségeinek és a történelmen keresztül az ország kultúrájának bemutatására is lehetőséget nyújt. Nyaralás az állami természetvédelmi területen döbbenetes lehetőséget nyújt a látogatóknak.

A terület mintegy 2000 négyzetkilométer (772 négyzetmérföld) területen terül el, és számos egyedülálló élőlény otthona, köztük több mint 300 madárfaj. Ez a terület a Kazahsztáni Sarazatyrai Tórendszer legnagyobb tórendszeri teljesítményeit mutatja be, melyek éves szinten Ázsiából és Európából érkező madarakat vonzanak magukhoz.

A látogatók a területen különböző fajta vízi- és szárazföldi növényeket és állatokat láthatnak. Az állati életformák között találhatók például a bölények, a nyulak, a zergek, a hermelin, a rókák, a hódok, a hiúzok és a sakálok. A madarak között található a ruca- és a hattyúfajok, valamint a hidegaranyhalak, a kócsagok, a magasztos sasok and a vércsék.

A területen gyalogos kirándulásokat vagy egyéb izgalmas tevékenységeket is lehet folytatni. Például a kerekesszékkel is járható útvonalak a Don-Assy ingatan, vagy kell a Macaroni pacsiránt lehet vadászni. A terület különleges szépségeinek a megtekintése érdekében akár egy órás hajókirándulásra is lehetőség van.

Az állami természetvédelmi terület kötvényeit és terepjáróit a területet őrzők biztosítják. Mindazonáltal, a látogatóknak fontos megérteni, hogy a megfelelő ruházat és felszerelés szükséges lehet például az állatok megfigyeléséhez, így javasolt a kényelmes túracipő, sapka, napszemüveg, és a közepes-testű távcső hozatala.

Az állami természetvédelmi terület nyújtotta élmények fantáziát ébresztő látványok és emlékekkel gazdagíthatják az embert. Nem csak a természet szerelmesei, hanem mindenki itt találhat valami figyelemreméltót. Ha tervezik, hogy Kazahsztánban járnak, a Korgalzhyn Állami Természetvédelmi Terület a hasznos és érdekes helyszín, amit mindenkinek látnia kell!


99% az ügyfeleink javasolja a szolgáltatásainkat

Nejrozšířenější online nabídka letenek

A legalacsonyabb ár záruka

A legkedvezőbb repülőjáratok az egész világon

Vásárolja meg a legolcsóbb jegyeket azokra a helyekre, amelyek szépségükkel vagy egyediségükkel ejtenek ámulatba.

Repülőjegyek lokalizálása